Inloggen

Relevant blijven

Hoe ga je om met digital natives die gewend zijn aan directe feedback? Welke stappen moet je nemen om computational thinking, de 21st century skills en nieuwe technologie in je dagelijks lesgeven op te nemen? Deze en meer vragen worden beantwoord tijdens de Intern Innovatie Coördinator opleiding van 21Training.

5 inspirerende modules

In 5 modules leer je alles over technologische ontwikkelingen, de impact hiervan op ons dagelijks leven en de impact hiervan op het onderwijs. Ook de veranderende rol van de leerkracht en je toekomstige rol als Intern Innovatie Coördinator komen hierin aan bod. We geven je een kijkje in de (onderwijs) toekomst en de tools om hier direct mee aan de slag te gaan. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan de diverse trends in het onderwijs en hoe scholen hiermee om gaan. Bereid je voor op een heftige en interessante opleiding!

Geen standaard opleiding

De Intern Innovatie Coördinator opleiding is geen standaard opleiding met een vast programma en veel theorie. Wij geloven, vanuit onze innovatie achtergrond, in een itteratief proces. Een proces waar consant ruimte is voor verbetering.  Een leerstijl waarbij je praktische tools leert gebruiken en een leerstijl waarbij je je eigen rol leert vormen. Een rol waar jij je prettig bij voelt. Daarom blijven wij ook continu de IIC opleiding aanpassen en verbeteren. Ook delen we graag de nieuw opgedane kennis met alle IIC' ers. Dit zullen we blijven doen.

Twee varianten

De Intern Innovatie Coordinator opleiding beiden we in twee varianten aan. Een variant voor het onderwijs en een variant voor bibliotheek medewerkers. In beide branches is de vraag naar kennis, en het kunnen werken met, nieuwe technologie en het vertalen hiervan naar een intern beleid erg groot. Hoewel er enige overlap is tussen het onderwijs en het bibliotheekwezen zijn de verschillen dermate groot dat we voor twee varianten gekozen hebben. Zo krijgt u de opleiding die toegspitst is op uw dagelijkse praktijk.

Kies de opleiding die bij je past

Ga naar de onderwijs IIC opleiding >>

Ga naar de bibliotheek IIC opleiding >>